335

Are o geaca scurta, modelul ala pe care il detesta toate mamele pentru ca te lasa cu mijlocul gol in mijlocul iernii si racesti la ovare. Animal print, pare a fi cumparata de pe la Obor sau din magazinele alea cu 13 lei orice produs. Unghii lungi, lacuite, roz-murdar, pe care sunt lipite stelute stralucitoare. Manuieste totusi cu destula indemanare tastele telefonului in timp ce eu ma intreb cum fac femeile sa spele vase cu unghii din astea, sa frece aragazul cu Cif, sa faca diverse prin casa. I guess they don’t. Mesteca guma cu gura pe jumatate deschisa, privind concentrata la ecran. Sunt curioasa, ma uit si eu. Poza unui tip oarecare, peste ea numele cu care e salvat in agenda: Ubitu C. Daca “ubitu” as mai putea intelege [nu mai e doar Cutarel, acum e Iubitul, za one and only], nu ma prind de unde vine initiala. Ca sa nu uite ca il cheama Costel? Ca sa tina o ordine a iubitilor multipli [A, B, C.. Z]? Vorbeste usor smiorcait, pisicos, n-am nimic, spune, sunt doar obosita, tu ce faci, si incerc sa empatizez ca de la fiinta umana la fiinta umana dar nu-mi iese, e un impuls visceral de a-i carpi o pereche de palme ca sa nu mai aud mieunatul ala, telefonul se intrerupe, suspectez ca Ubitu C a inchis brusc si a mimat o conexiune proasta, eu asa as fi facut in locul lui, dar duduia il suna iar si continua sa scanceasca incetut doar de dragul de a-l auzi.

Advertisements

3 Comments

  1. ah gecile alea.guess im getting old, ca nu mai rezist.dar da, in liceu aveam vreo 10 modele, spaima parintilor.geaca scurta si fusta scurta = moartea ovarelor. credeam ca e imposibil sa fac ceva cu unghiile alea, but it isn’t (i tried 🙂

  2. “Manuieste totusi cu destula indemanare tastele telefonului in timp ce eu ma intreb cum fac femeile sa spele vase cu unghii din astea, sa frece aragazul cu Cif, sa faca diverse prin casa. I guess they don’t.”

    Bine ghicesti. Ea si ei, pustii aia de ajung la cosmetica de la 16 ani pentru pensat, is toti copiii aceleiasi mame care se trezeste la 6, face breakfast fericit pentru toata lumea, le aseaza hainele pe scaunul de langa pat si le lustruieste pantofii. in general face mare economie la cuvintele revarsate catre ei. Doar ii iubeste. Da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s