leave my shadow

nu stiu cine are chef de munca vara. eu – nu. foiala permanenta intre cele 20 de grade din birou si alea 50 de pe balcon ma blegeste complet, as dormi nenumarat, as lenevi cu carti raspandite in jur, as manca doar fructe, branza si peste. din cand in cand ma loveste brusc o pofta nebuna de cartofi prajiti cu branza si salata de rosii din aia nesimtita in care sa inmoi paine proaspata. din cand in cand ma rasfat cu rose + gheata. din cand in cand zac pur si simplu.

autobuzele fac economie la combustibil si merg fara aer conditionat. mai nou, la fel si taximetrele. 45 de minute intr-un 335 incins – priceless. curg apele, se lipesc hainele, simti pe sira spinarii cum nervii tuturor sunt intinsi la maximum. iar eu nu vreau decat sa dorm. si sa visez. sa inventeze cineva o masina de programat vise, va rog. cu optiunea de a ti le reaminti, in plin detaliu, dimineata la cafea. pana atunci sa o ardem cu indie nostalgic synth-pop: friday feel-good song de la Craft Spells – “Leave my shadow”.

Advertisements

4 Comments

  1. Patsy forevar !:) dinspre Modern parea ca la 3 papuci e pe baza de umbrelute.. what the heck?

  2. sunt 2 plaji inchirate cum ar fi de la Apele Romane.De una se ocupa un vecin d’al meu de aci&cu baietii din cartier.da, au umbrele, chaiselongue-uri, baldachine and all that crap.but it’s nice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s