green green [grass]

dimineata pietele miros a leustean si-a ceapa verde, a telina si-a ridichi proaspete, a liliac si a capsuni (chiar daca sunt din alea cu gust de plastic, umflate cu chimicale). miros a flori si-a zarzavat, a covrigi calzi, a inceput de vara, a picnic cu sandvisuri (castraveti + cascaval, neaparat) si fotbal si lenevit pe patura, cu ochii la cer si un fir de iarba strivit intre dinti.
pe bulevardul Marasti o doamna respectabila, intre doua varste, cu taior si poseta, sare pe trotuar incercand sa prinda crengile unui copac. topaie asa de cateva ori, fara succes, pe urma izbucneste in ras si pleaca mai departe. o iubesc pe doamna asta.
la Casa Presei aerul e imbrobonat de apa care stropeste gazonul, calc bucuroasa prin iarba, talpile se bucura de contactul cu pamantul, cu pietrisul, cu orice nu este beton, si viata are gust de mar verde, crocant si zemos, din care iti vine sa musti cu pofta.

iar pentru friday feel-good song avem un duet vocal-instrumental de mare angajament: Marc Almond & Gene Pitney – Something’s Gotten Hold Of My Heart

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s