chestii care ma indispun

”înghe” (înghețată) / ”grădi” (grădiniță)  / ”prăji” (prăjitură)

ok, poate iti place sa te lafai in diminutive prescurtate stupid cu odrasla din dotare, dar cand discuti cu alt adult incearca sa te exprimi articulat. cand aud o discutie intre doua mamici (stiti ca in ziua de azi nu mai exista mame, doar “mamici”, da? fostele miresici, cum ar veni) care se matzaie si se pisicesc si isi scapa limba pe gat cu prosteli din astea, imi vine sa le dau cap in cap.

ah, da, si Cazino-ul din Constanta ma indispune la fel de tare. pentru ca de fiecare data il gasesc si mai ruginit, si mai trist, si mai mancat de vreme, si mai al nimanui. sa se prabuseasca dracului odata, sa-l scape de o grija pe primarele Mazare, ca avem si alte lucruri mai importante de facut, vine vara si trebe sa aducem fetele dansatoare de salsa in Mamaia, sa punem taxa la bariera si sa construim pe plaja terase de fitze care vor fi daramate in primavara urmatoare. plus vo’ 5-6 biserici si cateva cluburi pentru pensionari, sa ne mearga bine la alegeri.

Advertisements

4 Comments

  1. Ai uitat de “apiţă”, “pitici”, “pupici”. Vrea bebe niste apiţă? Ma duc cu piticul la gradi. Pupici. Etc. Trista treaba…

  2. fetele tinere care vorbesc cu “ce faci, dragutza?”….eu cunosc numai batranele care vb asa, ce dracu. in general toate apelativele folosite de tipele astea,cand se adreseaza..”pisi, fata, fetica, domnisoara..”.
    cazinoul, mamaia, bariera..ma cam indispune toata cta, desi e orasul meu seminatal 😦

  3. Ah, la asta cu mămicile m-ai uns la suflet!!! Înnebunesc nu doar de la prescurtările pe care le aud aproape zilnic (trăiesc într-un mediu cu multe proaspete mame – oare se consideră proaspete până când ajung copii la o exprimare normală?!), dar am căpiat şi de la termenii stâlciţi de copii şi preluaţi de mame şi făcuţi literă de lege!!!

  4. @bola: aaaaah, ce-as fi vrut sa fi scris eu postarea asta! bravo bola! 🙂
    pentru toate “mamicile” – tampitelor, sunteti exasperante cu plozii vostri, ok? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s