scurt, pe nervi

“Românii ar vota, într-o majoritate covârsitoare, pentru pedeapsa cu moartea, pentru pedepsirea penala a celor care critica religia ortodoxa sau pentru retragerea cetateniei romilor infractori si a cetatenilor care cer autonomia tinutului secuiesc, releva un studiu al Asociatiei ProDemocratia (APD). ”

de aici

Advertisements

9 Comments

 1. pai in afara de pedeapsa cu moartea cu care nu sunt de acord mi-e indiferent restu’.
  “pedepsirea penala a celor care critica religia ortodoxa” care sunt aia? tabloidele de scandal ( e pleonasm) cumva? dar popii aia catolicii , care cu copii, etc…oamenii civilizati nu vb despre parerile altora in ceea ce priv. religia si politica. “romii infractori”? who cares? da, nu pot sa-i sufar si nu ma intereseaza viata lor cum pe ei nu-i intereseaza cat studiaza altii si mor de foame iar ei au palate si etc. nu stiu de cetatenii care cer autonomia Ardealului, dar am invatat la istorie ca aia ne-au luat Transilvania de N si o vor pe toata. nu e frumos.
  cum spuneam, in afar de pedeapsa cu moartea cu care nu sunt de acord( nu stiu ce sondaj sau studiu e asta, cand putine sau cateva state in SUA si prin Asia mai practica) de restul, rasa, religie, culoare politica mi-e totuna.

 2. nu crezi pentru ca…? cetatenii romani sunt crestini buni la suflet, cu frica de al de sus, care te intampina cu paine si sare si iti sar in ajutor de cate ori ai nevoie? siiiiiiiiigur ca da:) trebuie sa fi fost o greseala la mijloc, probabil au inversat cifrele or smth…
  eventual sa se ceara si pedepsirea penala a celor care critica romanismele, ce atata democratie

 3. pe mine m-a cam intors pe dos articolul. 70 de ani de comu’ + putina pseudolibertate n-au alterat deloc fascistii din noi.
  ma bucur ca nu avem o extrema dreapta care sa simuleze cat de cat inteligenta fiindca, evident, am avea electorat pentru ea.
  sper ca cine a batut cuiele in sicriul lui zelea codreanu si-a facut bine treaba. daca nu ar trebui sa mai batem cateva preventiv.

 4. eu m-am gandit ca singura concluzie logica la sondajul asta e urmatoarea: Becali presedinte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s