de dulce, in plin post

adicatelea Salonul Gurmand de la Carturesti. programul suna promitator:

Marti, 30 martie, ora 18:00, degustare de ciocolata – Leonidas
Marti, 30 martie, ora 19:00, degustare de vin – Viticola Sarica Niculitel
Miercuri, 31 martie, ora18:00, prezentare – Gastronomice, Pastorel Teodoreanu, editura Humanitas
Miercuri, 31 miercuri, ora 19:30, demonstratie culinara Ana Ponta
Joi, 1 aprilie, ora 17:30, degustare de ciocolata Bovetti si Dolfin- Antem
Joi, 1 aprilie, ora 18:30, dezbatere – Marketizarea traditiilor culinare românesti: un inventar de imagini si registre semantice, coordonatori: Bogdan Iancu& Florin Dumitrescu
Joi, 1 aprilie, ora 19:00, demonstratie culinara – Daniel Voinea, “Bucataria româneasca ar trebui sa se întoarca în bucatarie”
Vineri, 2 aprilie, ora 17:30, degustare de vin – Domeniul Coroanei Segarcea
Vineri, 2 aprilie, ora 19:30, demonstratie culinara Viorel Copolovici

+ reduceri intre 10 si 20% la toate cartile de bucate.

Sanda Marin or avea?:D

(da, mi-e foame rau in dimineata asta..)

Advertisements

4 thoughts on “de dulce, in plin post

  1. u’ll LUV ‘soul kitchen’! 😉

    ps degustare de ciucalata?? mmmmiam…
    da mi-e k va fi buluc de piscotari 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s