my mind’s racing

nu stiu ce prostii mai invata astia mici la scoala in zilele noastre, dar pe vremea mea circula teoria conform careia numai nebunii viseaza in culori.

color me mad, then.

am visat o Lisabona care arata a Venetie, ziduri roscate pe care le fotografiam din departare, poduri si procesiuni de preoti in mantii alb cu verde, piete cu legume si toate fructele din lume. un vis in Agfacolor.

peste care vine de se-asterne the friday feel-good song: Norah Jones-“Chasing pirates”

Advertisements

15 Comments

 1. Pe vremea mea, se susţinea că doar o minoritate visează în culori şi că cei în cauză dispun de o imaginaţie mai bogată şi au scoruri înalte la creativitate (drept urmare, eu, ca fraiera, mă simţeam specială). După aceea am aflat că-i mai degrabă invers, cei care visează alb-negru sunt destul de puţini şi, în medie, mai în vârstă (au crescut cu tv alb-negru, adică). Tough luck.

 2. apai si eu am crescut cu tv alb-negru, si doua ore de emisie, din care o ora jumate omagiu conducatorului iubit. m-am prostit pe parcurs, probabil:)

 3. yeah, si eu ma credeam so fuckin special cu visele mele colorate si in cadere.Toata copilaria am visat caderi, din turn, de pe scari, de pe bicicleta ,in prapastii.Pana cand am aflat ca i’m just another piece of u know what :))

  Bai, zis song a fost in ultimul episod House 😀

 4. @oompa: nici eu nu ma uit (as a matter of fact, acu aud prima oara dspr ac serial!) & nici nu stiu cine e ‘h.l’ 🙂

 5. Ce bine că nu-s singură pe lume. H.L. e Hugh Laurie, actorul din serialul cu pricina (nici nu ştiu cum de mi-a ajuns informaţia asta pe la urechi).

 6. sunt tot eu, aiurita, nu ma bagati in seama. poate domnisoara bola imi sterge commentu’. eu stiu ca oamenii normali viseaza in culori, cainii si oamenii cu probleme( deprimati, daltonisti, stressati, amarati) viseaza alb-negru. mie alb-negru imi place la nebunie in filmele clasice, imi da o stare de relaxare…nu m-as supara sa ma visez in casablanca la pian, si als (sa ma ierte), sa se viseze in “gentlemen prefer blondes”. parca nu era alb-negru filmu’…ba da.
  pe bola o vad intr-un vis cu bette davis. face fata.:)
  si iubesc si teveurile vintage alb-negru, si cu carcasa aia de lemn. si cu picioare.
  dar ultima serie cu doctoru’ e cam…nu mai e misto.

 7. Well… ce n-as da sa am si eu parte de un vis in care sa mi se arate Lisabona asa cum o stiu eu… Ce sa mai zic de faptul de a fi colorata! Momentan eu n-o visez decat ziua 🙂

 8. als, vzt Larry David -Seinfeld Reunion (2 episodes)? hilarious, in the jewish way, ofc.
  blogeritza cu OCD era roscata din the 70s show, right? am murit de ras cu wilson’s forest soft porn, de 3 zile sunt blocata pe “Be not afraid!” =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s