trashy divas

din fericire / din pacate / din varii idiosincrazii personale nu merg la teatru prea des. asa incat n-am apucat sa ma satur de stilul Afrim, cum a patit domnul pantacruel.

drept pentru care chiar m-am bucurat de spectacolul de aseara (“Câtă speranţă”). fara sa ma deranjeze cocotele batrane sau glumele deocheate care i-au oripilat pe metropotami. asa e viata, fara emotii imaculate, cred ca si hipersensibilii isi mai baga pula cateodata.

ce-i drept mi s-a parut cam cu 30-40 de minute prea lung. cu episoade care nu m-au entuziasmat deloc (monologul turistei, a crowd pleaser, care nu mi se parea ca rimeaza cu restul; povestea tipului care se micsoreaza in vagonul de tren; povestea turistului din Londra, unde speram sa se mizeze mai mult pe Nana Mouskouri).
doua revelatii personale: Calin Stanciu Jr. si Liana Margineanu (diva trashy).
pentru mine, muzica face cam jumatate din spectacolele lui Afrim – asa a fost si de data asta, cu un soundtrack exceptional de la Vlaicu Golcea.
n-a fost un show perfect, dar a fost o bucurie. ceea ce in my book conteaza mult. o combinatie intre surrealismul flamboaiant al lui Fellini, impertinenta pervers-jucausa a lui Almodovar si gingasia lui Jean-Pierre Jeunet.

e de incercat. fara prejudecati si parti-pris-uri (pe cat posibil).

Advertisements

1 Comment

  1. au/exista vreun clip pe web? sunt curios sa vad cum au pus combinatia de care zici (fellini-almodovar-jeunet [mie frantuzul imi pare mai mult dark-gingas]) pe scena.

    de ce e nevoie si de varianta engleza?

    offtopic – tocmai vazut “wolfman”. l-am compatimit pe del toro. house of usher, cainele din baskerville si ceva steam punk, toate prost insailate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s