pulp review

[recuperat din recycle bin]

Bunny Munro le vinde femeilor vise. Ambalate cuminte, in borcanase cu crema de fata, si livrate de cele mai multe ori la pachet cu un orgasm. Mai mare ori mai mic, fiecareia dupa puteri, fiecareia dupa instinct. Clienta e refractara? Prea batrana? Ori lesbiana? Merge si o chelnerita inghesuita intr-un local sordid. Sau o laba mica si triumfatoare pe bancheta masinii, cu gandul la Kylie Minogue si chiloteii ei aurii, la Avril Lavigne si vaginul ei emo, la trecatoarele necunoscute care imprastie aroma ametitoare a dragostei.

A sexului, de fapt, pentru ca Bunny nu prea stie cum e cu dragostea. Are un tata bolnav de cancer, dar il evita cu obstinatie. Crede ca isi iubeste sotia, dar fute tot ce prinde. E total surprins cand doamna Munro isi pune capat zilelor, si cu ocazia asta descopera ca are si-un fiu, pe care invatase sa-l ignore suveran. Un fiu care il sileste la o responsabilitate incomoda. Un fiu care-i incurca aventurile de-o noapte si escapadele de-o ora. Un fiu care-asteapta cuminte in masina, citind o enciclopedie, iubindu-si tatal din rasputeri. Un fiu pe care nu-l merita.

Ajuns parinte peste noapte, Bunny nu se descurca prea grozav. Erectiile raman, dar flirtul sufera. Nevasta il bantuie din lumea cealalta, iar lumea asta incepe sa-l nedumereasca. Femeile se lasa mai greu cucerite, si drumul catre o ejaculare sanatoasa devine tot mai anevoios. Bunny Munro e o erectie ambulanta care isi pierde vertiginos semetia, iar drumul lui spre iad e pavat cu whisky, tutun si futaiuri haotice.

Concluzie? Adultii sunt niste cretini. And people just ain’t no good.

Advertisements

3 Comments

  1. bola, ai grija ca isuciu asta de mai sus tot asa a inceput si cu terorista: “@ luciat : ai scris atat de bine”, “Misto ai scris.”, “Imi place cum ai scris.”, “Iar teroarea ta ne place, te asigur !” etc… si probabil stii ce a urmat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s