zi-ne, Loredana

mi-e greu sa-mi imaginez legatura intre “reparatii aragaze” si poza Loredanei Groza decupata de pe coperta vreunui almanah. da’ cine stie, poate functioneaza. (anuntul e pe bune, lipit prin statiile de tramvai, asa ca puteti apela cu incredere in caz de nevoie:D )

loredana

Advertisements

5 Comments

  1. 🙂 foarte simpatic, as suna si eu, sigur loredana0729 se pricepe si la calculatoare, virusi, paraziti etc.

  2. pff, o fi un anunt la misto si in legatura cu operatiile estetice ale lui lori…?sau e un nene admirator al blondelor pur si simplu sau e o agentie erotica de mana a saptea si nu-ti repara nimeni nimic, te repara stricandu-te…i love bola.
    eu nu stau la oras dar care are chestia aia sus, tramvaiu ‘sau troleu’? stiti la ce ma refer…eu as vrea sa traiesc in bucurestiu’ interbelic, i-ntr-o casa marisoara dar nu f mare si cu arhitectura deosebita originala si cu gradina sufocata de vegetatie si cu anunturi colorate manual in statiile de tramvai cu cai/am mai zis ca i love bola.

  3. sunati si castigati, da’ daca e agentie erotica cu mamaie tricotand plictisite in timp ce gafaie in telefon, sa nu ma injurati pe mine,da?:D
    off-topic: doamna miuzett, mi-am luat libertatea sa corectez linku’ din comentarii, sa vaza oamenii forumu’ de cinema totusi:)

  4. saru’mana, si extreme multumiri, dar e un forumel cam gol si eu nu mai am nici timp, nici rabdare si nici posibilitati virtuale sa fac reclama forumului shela, sa chem useri, etc. dar oricine e binevenit, nimeni nu va fi bannat si oricine se poate certa cu cine vrea( in limita legala). mi se vede si adresa de mail? zut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s