prozac [3]

  • Tarantino la Mall cu Cristi si Luiza. dement. funny. fix cum ma asteptam. bun. placut. mai ales Christoph Waltz si Melanie Laurent.
  • Urban Soup Night in Tineretului. la 7 nu prea e nimeni in zona. ne ducem sa ne dam in masinute, dupa prima tura ne potopeste adrenalina, asa ca mai luam cate un rand. ne ciocnim si radem ca nebunii, intre timp parintii ingrijorati isi iau odraslele din zona si pleaca spre meleaguri mai pasnice. inapoi la standurile de supa, aglomerate acum de bloggari. supa de pui frige si nu prea are sare. ma uit pe mese dupa condimente suplimentare, nu vad, ma jenez sa cer ca sa nu jignesc bucatarul. picura. fumam pe borduri si asteptam dansatorii irlandezi care intarzie. asa ca mai dam o tura de masinute, cu Jen cu tot, care ma buseste de-mi sar ochii din cap. efectul WoW, i guess:D
  • in metrou cu Luiza in rochie, ciugulind mega-elegant dintr-un porumb copt. Cristi face gimnastica la barele de sus. radem manzeste, e un happening domne, bodiguarzii ne ignora, cativa calatori se amuza.
  • la terasa Verona, o sticla de shiraz rose. Luiza se ameteste rapid si suna la oamenii din telefonul lui Cristi. eu ma distrez de minune si astept ca vinul sa-si faca efectul. si-l face. bag si o felie de tort. yummy. cam scump, totusi (12 ron).
  • in Control la 22:30 e quasi-pustiu. ne cinstim cu cate un White Russian, sa mai treaca vremea. dupa vreo jumatate de ora incepe sa vina lume valuri-valuri. de la Tuborg Fest, aveam sa aflu. sa-i dam cu bere in continuare, deci. si cu dans. pe ring nu e aer, caldura e sufocanta si nu pot sa tzopai mai mult de 3 melodii ca lesin. back la masa, iara bere (nu stiu a cui e sticla), tutun. schema se repeta. dans, bere, tutun. dans, bere, tutun. pe o canapea apar tipii de la Guano Apes, trec pe langa ei si ma holbez ca o proasta, ma gandesc dupa aia daca sa cer autograf, ma jenez, nu-s destul de drunk, renunt. se termina tigarile, bag niste ciocolata amaruie gasita prin geanta, iarasi bere, afara ploua si Cristi nu se mai da dus.
  • acasa pe la 5 si ceva, momentul potrivit pentru o supa la plic si un sandvis.

un inceput de toamna misto.

Advertisements

11 Comments

  1. da, mai ales fata aia, luiza, care s-a ameţit de la rosé.. tot vina lui egon şi-a bolei e, că luiza e mai mică şi tre să ai grijă de ea, n-o laşi aşa, cu vinişoru la discreţie 😀

  2. si poate mai asaltam si alte mijloace de transport. eu as vrea sa-mi exersez muschii si prin tramvaie si autobuze, alea nu au bodiguarzi de care sa-mi fie frica.

  3. ah, a fost uitat momentul ‘bruno like’ in care ne-am dus pana in capatul peronului langa cei doi porumbei amorezi si am inceput sa clefaim din porumbul ala :)))

  4. da, numa că porumbeii s-au mutat mai încolo şi-au continuat să se pupe. semn că n-am fost destul de bruno. probabil ar fi trebuit să şi scuipăm nişte boabe pe jos. eh, rămâne pe data viitoare..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s