deci pe scurt

 • la Sighisoara se face festival de filme romanesti “crema cremei” – din fericire pacate fericire la ora aia n-o sa fiu in tara, altminteri ar fi fost dragut de mers
 • o idee buna: sa scoatem oamenii din online in aer liber si intalniri face-to-face – via pr365.ro
 • Ashton Kutcher arata bine, Anne Heche a imbatranit urat, intre ei nu se leaga nicio chimie, deci feriti-va de “Spread” ca nu e nici comedie, nici sexy, asa cum o anunta teaser-ele
 • foarte misto “Indignarea” lui Philip Roth, blestemul copiilor cuminti care vor doar sa fie lasati in pace, dar nu le iese chestia asta niciodata, pentru ca lumea ii vrea altfel, ii vrea “integrati”, pai bine mama de ce nu te duci si tu la o discoteca, de ce nu socializezi cu colegii, ce-ai cu mersul la biserica, de ce esti mereu gica-contra, unde pleci la ora asta nu vezi ca e intuneric afara, o sa murim de inima si de grija ta..etc etc..
 • vin Hot Chocolate la Cerbul de Aur:)
Advertisements

6 Comments

 1. Nu-i inteleg pe oamenii din online: de obicei, ei nu ies in aer liber si nu au intalniri? trebuie sa vina cineva cu initiativa asta?

 2. @dragos: enjoy:)
  @florin: ies, dar nu in grup organizat. sau ies in bisericute, aceiasi oameni intalnindu-se cu aceiasi oameni. ideea era sa vezi cine e in spatele unui nickname, mie mi se pare ok.

 3. Era mai mult retoric, ma amuza cum isi dau intalnire blogger-ii sub tot felul de sloganuri e.g :”bloggeri la mare”, “twitscapades” und so weiter.

  PS are you pickle?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s