stang-drept-stangu’

recunosc, inca mai am retineri legate de picnicurile romanesti in parc. dar sa zicem ca sunt eu paranoica si n-o sa lase nimeni gunoaie (hartii, pampersi, pet-uri, rahati de copil mic) in urma, printre care sa calc eu delicat incercand sa gasesc un petec de verde.

enfin.

cica a dat Oprescu dezlegare la iarba. numai ca n-a tinut mult. cel putin asa scrie azi in Evenimentul zilei: poti sa-ti odihnesti oasele la loc cu verdeata numai in perimetre strict delimitate, nu unde te taie pe tine capul. chiar ma miram aseara in Cismigiu de ce toata lumea s-a parcat in zona de la Cetate.

the best is yet to come:

<<“alergatul sau altă activitate sportivă care implică mai mult de cinci persoane este strict interzisă”. Iar amenzile sunt usturătoare: de la 350 la 1.000 de lei.”>>

de ce fix 5 persoane? aflam mai jos in articol: pasamite s-a luat in calcul paguba pricinuita gazonului ce revine pe cap de vita furajata (recte cetatean) – da’ ce te faci cu vitele mai plinute? alea cum se socotesc? se face media cu vitele anorexice?

<<În plus, cinci este un număr suficient pentru o echipă”, a explicat Mădălin Dumitru, şeful Direcţiei Servicii Publice din Primăria Capitalei.>>

cred ca imi scapa mie ceva – echipa aia de 5 persoane se joaca asa de una singura? sau arunca mingea in aer dupa care vine fugutza echipa nr. 2 sa o prinda, si toti se prefac ca nu se cunosc unii pe altii?

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s