bestfest ziua zero

 • lume destul de putina, raspandita care incotro – la mese cu mici si bere (sau chinese food, pt pretentiosi), la standul romtelecom pentru un joc la consola nintendo sau un mail rapid, la coada la heineken (berea “oficiala” la pahar e cam chioara)
 • un jeton costa 5 ron (mai scump ca anul trecut, criza etc); 1 bere=1 suc=1 jeton; 3 mici (gustosi)=2 jetoane; 1 pui cu bambus de la chopstix=3 jetoane; 1 apa=juma de jeton; exista si jagermeister, da’ nu stiu cat costa
 • e o tribuna pt vip-i cu fotolii gen “cafenea-de-fitze”
 • e si kiss fm cu huidu care probabil transmite in direct or smth
 • la romtelecom niste dudui impart pelerine de ploaie; thank god, ca tocmai cand Patrice incepe cu “Soulstorm” vine si furtuna
 • ne bulucim sub cortul rompetrol si asteptam sa se domoleasca ploaia; ne gandim ca poate amana astia concertele
 • dar nu, White Lies apar pe scena, si mergem sa-i vedem (eu pentru ei am bifat ziua zero); nu-mi mai pasa de ploaie, ne zbantuim cum apucam, incerc sa fac si poze, la “Death” sunt in extaz (psihanalizabila chestiune)

white_lies

 • pauza de masa cu mancare chinezeasca, bere si tutun, pe urma fuga la The Killers, lumea s-a inmultit parca brusc si nu mai ajungem in fata, dar se aude ok de unde suntem; din pacate exista oameni cu umbrele (dunno why, cica era interzis, si pe unii nu i-au lasat) si trebuie sa ne lungim gaturile pe dupa ei ca sa vedem scena; mobilizare generala, sarim si cantam, e misto (though i’m not a fan)
 • spre iesire prin balti (la un moment dat venisera si pompierii cu o motopompa ca nu mai pridideau scurgerile), niste dudui costumate in .. ochi impart cola zero, e buna si aia, back home, descarc pozele, sterg 3 sferturi, o parte din restul sunt aici. enjoy.
Advertisements

1 Comment

 1. io nam mai prins nicio pelerina si tare me frica ca pun de o pneumonie.ma gadneam ca nu ne lasa cu umbrela pe sistemul de anu trecut, asa ca am lasat’o akas.idiot me…am ajuns chiar la death, loved it. jageru’ 3 jetoane 🙂
  nici nu iam vazut p’aia de la kiss, de fapt nam vzt cam nimic, bezna…doar ca am nimerit la buda la baetzi din greseala.That’s an experience..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s