lethal weapon 5

cafeaua de dimineata devine din ce in ce mai amaruie cu stirile de pe mediafax.. astazi citesc despre mortal kombat versiunea roma:

“O femeie de etnie roma a încercat sa agreseze un politist, în Franta, folosindu-se de un bebelus pe care l-a ridicat în aer, de picior, lovindu-l pe ofiter, pentru ca acesta a vrut sa retina un rom din acelasi cartier […] Scandalul a degenerat, mai multe femei de etnie roma dezgolindu-si sânii si împroscând ofiterii cu lapte matern, iar un barbat s-a automutilat, taindu-se pe stomac.”

all i can say is… WTF???? bebelusul in loc de nunceag? sa moara de invidie steven seagal, vandam si bruzli (oops, el a murit deja). cum a ramas cu metodele clasice – scuipat, injurat, amenintat cu bate de baseball sau cutite, ridicat fustele si aratat curul intru inspaimantarea adversarului? sau astea se aplica doar la nivel local – pentru Europa de Vest s-au adoptat metode noi, care sa stimuleze strainezii sa scoata banul mai rapid pentru repatriere?

tot in dimineata asta citesc despre campania S.P.E.R. – Stop Prejudecatilor despre Etnia Roma, in cadrul careia “Agentia de Monitorizare a Presei deruleaza proiectul Cod etic online, care are ca scop promovarea in spatiul online a unui set de reguli cu privire la continuturile despre minoritati si grupuri dezavantajate generate de utilizatorii de site-uri, forumuri si bloguri

chiar sunt curioasa ce “set de reguli” poate sa oua Agentia de Monitorizare ca sa ma impiedice sa ma indignez pe taste citind despre cazuri precum cele de mai sus. sau de ce ar trebui sa-mi dicteze reguli o agentie care se ocupa cu politia presei, nu cu politia internetului.

Advertisements

3 Comments

 1. alea cu folositul copilului drept arma si taiatul cu ciobul sunt vechi, parca nu ai din Constanta:)

  aia cu laptele a mai fost folosita in Franta, dupa ce au incercat sa fure ceva dintr-un magazin, de au ramas aia interzisi. au intrat aia in blocaj existential. parkinson’s e minciuna fata de socul intalnirii de gradul III aplicat galezilor.

  lol

 2. fuckin’ depressing, in tot cazul
  nu m-a pocnit nicio piranda in Constanta cu puradelul, doar mi-au furat niste bani

 3. lol, ai pierdut experienta vietii tale.

  am vazut asa ceva, o bataie cu puradei pe post de nunceage, in fata Tomisului. erau 2 familii (clanuri?) de tigani, nu stiu ce aveau de impartit, da’ stiu ca era ca la urs. pirandele tipau, puradeii urlau, ce mai, frumos.

  da, e effing depressing, da’ nu am cum sa nu rad cand imi imaginez francezii blocati si puradei zburand pe deasupra capetelor lor. suprarealism balcanic.

  realizezi ca daca romanii aveau doar o cohorta de asemenea trupe speciale, asterix si obelix nu mai existau? se sinucideau, se aruncau in mare, cand isi incepeau pirandele numarul.

  rofl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s