bestfest eco

“Ciuc Pemium, berea oficiala a festivalui, va pune anul acesta la dispozitia tuturor participantilor B’ESTFEST posibilitatea de a se dovedi cu adevarat responsabili, bineinteles cu beneficii: la fiecare 10 pahare de plastic folosite adunate si aduse la punctul special de colectare Ciuc, vor primi in schimb un jeton pentru un nou pahar plin cu bere!”

CSR, nenicule 🙂

De asemenea, la initiativa Raiffeisen Bank, cei care vor sa vina la B’ESTFEST cu bicicleta sau motocicleta (si cu propriul lant antifurt) vor avea la dispozitie o parcare special amenajata in spatiul de festival! Parcarea ofera un numar limitat de locuri si va functiona pe principiul “primul sosit-primul servit”, urmand ca fiecare persoana care isi va “parca” vehiculul cu doua roti in acest loc sa aiba posibilitatea de a-si depozita si casca intr-un container plasat in aceeasi zona, pe baza unui tichet oferit la intrare. Accesul in zona de festival si parcarea se vor face doar pe baza unui bilet de intrare valabil pentru ziua respectiva. Chiar si in cazul in care nu au biciclete, spectatorilor le este recomandat sa-si lase masinile acasa si sa foloseasca mijloacele de transport in comun, programul acestora urmand a fi prelungit dupa ora 23.00 in serile de festival.”

personal, cred ca o sa fiu eco rau de tot, in sensul deplasarii pe doo picioare

Advertisements

4 Comments

  1. “Heineken va aduce pentru prima oara in cadrul B’ESTFEST conceptul de Heineken Served Extra Cold. […] Bar de gheata pe roti, sculpturi in gheata, forme de zapada inedite, un igloo cool si multa bere extra rece …”

    deci nu dispera, tuvio 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s