kabaret

sa ne spargem in clisee despre cum a cantat blues Patricia Kaas la Bucuresti? sau cum “elle voulait jouer cabaret” la Sala Palatului? hai sa nu. lume multa, medie de varsta deprimanta (adicatelea mare!), personaje scrobite in randurile din fata, din aia care intra in sala la 8 si 10 cand concertul incepe la 8, ca doar sunt vip-uri ce plm

luminile se sting pe la 8 si jumatate, apare miss Kaas, mica-mica in mijlocul scenei, ne povesteste de scenografie, coregrafi, instrumentisti blabla, nu stiu exact ce, la ce voce ragusita senzuala mangaietoare avea putea sa-mi citeasca si cartea de telefon toata noaptea, ca suna tare bine. oricum, debut in forta cu “mon mec a moi” – versiunea de kabaret, cat sa mobilizeze sala, pe urma amestec de piese vechi si noi (de la”il me dit que je suis belle” la inevitabila “mademoiselle chante le blues”, plus cele de pe ultimul album).

si vreo 3 schimbari de tinuta – de la toace de 20 cm pana la picioarele goale la o tinuta cu salvari, rochie scurta peste colanti sau rochie sobra cu umar gol, e in mare forma, sunt misto si vizualurile din fundal, lumea e foarte linistita pe scaune si nici eu nu simt nevoia sa aplaud de mama focului, nu e genul ala de muzica, cred ca prefer s-o aud mai aproape, in casti, si sa n-o impart cu nimeni. doar cu un pahar de cocktail:)

anyway. cam asa arata Patricia Kaas la 42 de ani. enervant de bine. intr-un moment care s-a lasat cu tacere adanca in sala si aplauze frenetice dupa.

Advertisements

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s