mini-vacante

despre zilele trecute am de spus doar atat:

+ cateva chestiuni pe scurt:

  • pe autostrada soarelui pe la km 67 s-au deschis niste benzinarii Petrom. finally. pare ca se mai pregatesc unele, pe la km 130.
  • pe plaja Modern toti ghiolbanii din Constanta vin cu masinile pana in buza apei (bariera care exista pana acum cateva luni a fost desfiintata..dunno why) si fac concurs de manele & muzica house; am mai vazut un specimen care isi spala bmw-ul cu apa de mare in timp ce duduile aferente (doo bucati) bateau din palme pe ritm de “made in Romania”; pt intelectualii necunoscatori la refrene populare, e vorba de celebrele versuri “cand se-aduna tot romanu / nu-l imprastii nici cu tunu’ / si mai vine si tiganu / se oftica europeanu”; dupa cercetari ulterioare am concluzionat ca era vorba de versiunea Babi Minune (din seria puradei de mare talent, “pentru toti fanii mei dupa iutuuub” – daca aveti curiozitati bolnave have a look here)
  • pe bucata de plaja relativ pustie pe care o stiam totul ar fi fost perfect daca n-ar fi aparut doo familii de isterici cu un copil nelinistit la care se urla non-stop “Cosmiiiiin, nu te ridica de pe prosop”, “Cosmiiiiin, nu te duce la apa”, “Cosmiiiiin, unde pleeeci”, e adevarat ca si baietelul ala arata cam narod dar de aici si pana la a-i ingradi miscarile intr-un perimetru de 50×50 cm e cale lunga. ca doara nu fugea la turci, voia si el cu putza in apa, ca de nisip se saturase.
  • guvizi proaspeti si buni la “On plonge”, langa creveti, muslitos si midii pane (reusite si ele), alaturi de o sticla de vin alb facuta shpritz si data pe gat in mare viteza

very nice, overall. mai vreau.

Advertisements

6 Comments

  1. la modern mereu se aduna tzarani si sezonisti nashpeti, bleah.parintii care urla la copii sunt peste tot frate, isterici.si in tramvai ieri dimi tzipa ma’sa la unu “pleaca de acolo ca te bate soareleeeee in cap!” copii, educati’va parintii, pls.

  2. eu doar am studiat masinile de pe plaja din balcon si m-am intrebat ce dracului cauta acolo… dupa care prietenul meu s-a oferit sa ma duc si el cu masina acolo, daca asta fac adevaratii 😀

  3. ba, asta cu educatia devine si viceversa, devine in toate directiile. era un borac ieri in metrou care a urlat la un moment dat de s-a speriat jumate din populatia inconjuratoare. era sa-i dau una numa’ din instinct, asa, ca parea grav, parea ca e cazu’ sa te aperi cumva.

  4. @ vasgar: in 2 mai si vama mai gasesti. cel putin week-end-ul trecut era spatiu suficient.
    si nu mai vorbesc de zonele misto, “secrete”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s