hey dude

oare cu ce am gresit ca sa ne pricopsim cu un candidat la prezidentiale de talia lui mister Duda, cu aerul sau gaunos dar inztepat, discursurile rasuflate si studiile de doua saptamani la Harvard, numai bune de infrumusetat cv-ul

utterly boring

eu nu pot sa-i spun “principe”, in niciun caz

Advertisements

21 Comments

 1. teama mi-e ca nu doar cu pricopsirea platim acum, ci si cu oarece voturi vom plati in viitor, pen’ca domnu’ principe, ca sa zic asa, si-a inceput campania electorala de citeva luni, pe shestake, batind toata tara in lung si-n lat, metru cu metru si sat cu sat…

 2. sper sa nu se repete situatia aia cand mi-am blestemat zilele si am mers sa votez cu iliescu ca sa nu iasa vadim. si acu’ sa-l votez pe basescu ca sa nu iasa duda. brrr…

 3. eh. de la vadim pina la duda e totusi o distanta, nu?

  intimplarea face ca tocmai ma devirtualizam cu vlad pe o banca in herastrau, cind a aparut vadim cu bodyguarzii, toti in costume negre-negre, cu ochelari negri-negri, coboriti fara indoiala dintr-o limuzina neagra-neagra etc. ne-am temut ca o sa ne stringa si noua mina (eventual in usa limuzinei), dar ne-am linistit repede, grupul lui tinta era compus numai din babe.

 4. dupa parerea mea, faptul ca intre un personaj si altul e o distanta este nesemnificativ cita vreme ambele personaje se invirtesc sub anumite standarde. daca vrei un armasar arabesc, putin iti pasa ca ti se ofera la alegere un catir bolind sau un ponei sanatos… ๐Ÿ˜€

 5. @Pinocchio: e distanta, dar tot ma enerveaza sa mi se vare sub nas pseudo-alternative care mai de care mai naspa si sa fiu silita in the end sa aleg raul mai mic.. ca de bine nu se mai pune de mult problema
  PS eu sunt curioasa ce mai fac doamnele care strigau “nu vrem kent nu vrem valuta, vrem ca Roman sa ne f**a”

 6. Exista totusi o intrebare care nu-mi da pace: “Fiecare natie are conducatorii care ii merita.” Ce parere aveti despre afirmatia asta?

 7. @Pinocchio: asta inseamna ca il meritam si pe ceausescu?:) primul impuls a fost sa spun “DA, asa e”, gandindu-ma la “personalitatile” patriei (nikita, becali, omul cu laptopul, secsi braileanca etc), la multimea care devoreaza avid ziarele de scandal si sta lipita de oteve, la dobitocul de sofer care conducea tirul dansand la volan..
  pe urma mi-am amintit de emisiunile lui jerry springer si m-am gandit ca prostia e universala. probabil e doar chestie de proportie.
  deci intrebarea ramane in suspans ๐Ÿ˜€

 8. Bola: Intrebarea mea a fost una sincera (la care as vrea sa aflu raspunsul) nu una “retorica”. Nu am nici un raspuns. Ma gindesc numai ca un conducator de orice calitate trebuie sa gaseasca un punct de conectare la cei condusi. Imi trece uite’asa prin minte o imagine din anii 80 si intrebarea: Cum ar fi fost un Adrian Paunescu, atunci sau acum, ca presedinte al Romaniei?

 9. n-am tratat intrebarea drept retorica, doar ca n-am un raspuns mai inteligent decat “nu stiu”..
  cred ca Paunescu ar fi fost mai de succes in anii ’80, pe valul cenaclului (asa presupun, ca pe vremea aia eram cam kinder); sper ca genul acela de retorica patriotard-sentimentaloida nu mai prinde asa bine nowadayz (ca nu da bine la integrarea in UE etc).
  dar tin bine minte vremea cand Everac conducea tvr-ul, ne indopa cu pastile “de cultura” creatie proprie si mai avea si succes. il meritam si pe el, presupun.
  nu stiu ce punct de conectare ar putea avea dl Duda – poate ca e “barbat bine” (ma rog..), poate are avantajul unei figuri noi in balta statuta de politicieni locali.
  dar eu nu-l merit, zau:)
  si uite asa ajungem la intrebarea cine e “natia” aia de fapt.

 10. mie asta cu conducatorii pe care ni-i meritam (sau nu) mi s-a parut intotdeauna o vorbusoara de duh spusa fiindca suna bine. asta cita vreme ‘poporu’ n-are control asupra cui ajunge sa candideze si cui nu. pasul doi, votarea propriu-zisa, e la fel de pacalicioasa. jumatea de americutza care si-a pus pe ea tricouri cu “eu nu l-am votat” il merita sau nu-l merita pe bush al doilea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s