misterele bucurestilor

carele tocmai am vazut ce-a cautat lumea pe gugle si a ajuns la blogul meu:

“identitatea secreta a lui als”

ideas, anyone? :)))))))

(PS fara aia evidenta cu “als este terorista”, va rog)

Advertisements

24 Comments

 1. @als: Nu chiar asa pen’ ca nu sunt obsedat de identitati. Dar daca mi-am gasit una (si inca cu majuscula) imi iau cele 10-15 minute de glorie si ma duc pe alt blog. Lectura placuta!

 2. @als: nu stiu cine are dubii despre identitatile tale, si nici ce inseamna “radu acela”, ca n-am urmarit comentariile de dincolo, dar de ce imi gonesti toti vizitatorii?:)

 3. @bola: raspund eu pentru als – el pare ocupat cu altceva desi credeam ca-si lasa automatic answering machine ON – pentru ca uraste blogurile. Nu m-am prins insa ce iubeste – probabil tot blogurile. Nici o grija, ma prind intr-o zi doua – jocul e simplu si destul de previzibil.
  O sa revin pe blog – nu ca sa-l bantui pe als – cand si-o mai pierde din dimensiunea “ludica”.

 4. Ladies,

  identitatea secreta a lui ALS nu este nici un secret. In cercurile mele se stie ca ALS este de fapt Vladimir Voronin, iar cearta lui cu terorista o diversiune menita sa-i duca pe cai gresite pe bloggerii romani. Adica toata lumea vorbeste despre chestia cu terorista si in acelasi timp peste Prut se fura (some say) alegerile, ceea ce noi nu observam, fiind prea preocupati de soarta teroristei si de intrebarea cine este ea si de ce.
  O diversiune clasica, ca la carte. Iar timingul a fost perfect, jos palaria.
  Sau de fapt jos baticul, ca nu port palarie.

 5. @ bola: deci nu ‘iti gonesc’ vizitatorii (nu incepe si tu k terorista, cu ‘hartuiala’ imaginara & stuff!), decit k sint gelos p atentie de care au parte din partea ta 😉

  @ radu: nu v-ati apropiat nici macar cu un mm de realizarea aproximativa a conjecturii banuielii presupozitinoase re: ‘cit e d simplu & d previzibil jocul’ meu…

  @ rhetta m: wrong; cea care a provocat diversiunea – in dispretul total al sutelor sai de fani p care, cik, ii ‘iubea’ – este terorista insasi! deci eu si cu dl isuciu am vrut decit sa aflam cine se ascunde in spp-atele spp-seudonimului (la modul cit se poate de benign & ludic); EA, in schimb (unealta a lui voronin clar!) s-a folosit d ac pretext k sa-si inchida blogu, stiind fff bine c vilvataie va aprinde… parshiva muiere! (= spioank)
  asa k manipularea e a dinsei, cum s-ar zice la kishinau

  ‘bita nu e strashnicia! bita nu e strashnicia!’

 6. @als: pai nu vezi ca numai tu ma hartuiesti? in rest ii spariu p toti:( ma invata bunica-mea de bine sa fiu mai feminina / dulcik / cu toculetze la pantofiori si rujuletze si sandalutze cu baretutze, si io nu si nu, io decat cu vorbe (taioase)
  offfoffff maimaiiiiii

 7. @ALS

  Aiurea. Minti. Terorista zice ca nu este Vali Florescu, tu zici ca nu esti Vladimir Voronin. Dar daca ea este Vali Florescu, atunci tu esti Vladimir Voronin. E logic. Totul este logic.
  Revin la teoria mea: tu esti, dupa cum am afirmat, Vladimir Voronin. Iar planul tau diabolic a fost urmatorul: i-ai dat teroristei o supradoza de vitamina Z, o vitamina cunoscuta numai foarte putinor persoane si folosita indeobste de serviciile secrete, care induce o stare ultraemotionala, si ai profitat de momentul de slabiciune al teroristei provocand-o verbal. Pentru ca ea sa isi inchida blogul si lumea sa creada ca ea este Vladimir Voronin, bineinteles.

  Si totul ar fi functionat de minune daca nu as fi aparut eu.

  Hai, recunoaste. Nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti Vladimir Voronin. Este de-ajuns sa te incerce o mica jena.

 8. asa e… ma uit pierdut in jur, cautind un pct de sprijin… dar unde?… exista oare asa ceva??… sint pierdut… pierdut… vali, dragaia moia… vali… va-li… asa e… sint eu… eu sint volodia… 😦

 9. Aparent, als s-ar potrivi in MISA – gruparea Masculilor Inteligenti, Subtili si Amuzanti. Doar ca, fiind vorba de o identitate secreta, a reusit sa ne pacaleasca pe toti.

 10. pai nu e kiar ‘secreta’, decit k e pt those happy few 😉
  dc ar tbui sa ma cunoasta TOATA lumea, ‘aparent’, ASA?!

 11. ha ha, asta-mi aminteste de un banc! Nu mai stiu unde l-am citit…

  Un evreu isi da demisia, motivandu-i sefului ca nu poate sa lucreze intr-o firma in care toti sunt antisemiti.
  Seful il intreaba:
  – Da de unde stii ca sunt antisemiti?
  – Pai am facut un sondaj, raspunde evreul. I-am intrebat pe toti daca cred ca ar trebui exterminati toti evreii si frizerii.
  – Frizerii? de ce frizerii?
  – Vedeti, si dumneavoastra!

 12. Sinteti cu totii in eroare : )

  ALŞ = Isuciu. Mi se pare evident. Fiindcă numai o minte extrem de ludică, de flexibilă şi de mobilă ar putea şi ar avea gustul să se ipostazieze în exact contrariul ei. : )

  Şi, fiind noi în Săptămîna Patimilor şi neputîndu-mă eu dezbăra de năravul referinţelor literare, ţin să mai spun că ipostazierea asta mi-aduce aminte de povestea lui Borges despre cele ”Trei versiuni ale lui Iuda”, în care se demonstrează limpede că Isus = Iuda – de fapt, Iuda a fost cel în stare de umilinţa totală şi de sacrificiul suprem : să treacă drept Trădătorul Absolut, întru biruinţa ideii de Înviere. Tot astfel, ALŞ primeşte să treacă drept Isuciu, Dublul său Negativ, întru biruinţa unei idei exigente despre literatură.& critică literară : )

  Aşa se explică, probabil, de ce ALŞ declară ”îmi place blogul lui isuciu & mă regăsesc în el” – THE (acid) quote of the day : )))

 13. ok, io am inteles ca bola nu vrea sandale cu baretute. da’ matale ce porti vara, tanti, saboti olandezi? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s