coolture crumbs

  • Carturestiul da lectii de tango pe 18 si 21 februarie (intre 18:00 si 21:00) in ceainarie. Pacat ca sunt impiedicata. Poate trec, totusi, sa ma uit la altii.
  • Joi, 19 februarie 2009, ora 18:00, la Libraria Humanitas Kretzulescu,  se lanseaza “Melancolica moarte a Baiatului – stridie” de Tim Burton, in traducerea lui Marius Chivu. Vor vorbi: Alex Leo Serban,  Marius Chivu, Lidia Bodea. Tim Burton imi place, Suprabarbatul Chivu imi place, sounds nice.
  • Vineri, tot la Carturesti (17:30) se lanseaza “Nu vedeti nimic” de Daniel Arasse – adicatelea un volum in care ni se esplica ce vor sa zica ei pictorii renascentisti in tablourile lor cu dudui bucalate. Participa Laura Albulescu si Alex Leo Serban (activitate intensa, m’ssieur:) ) – cartea o rezerv pentru trip-ul la Venetia, mi se pare ca se asorteaza
  • Si expozitia Dan Perjovschi de la galeria Posibila s-a prelungit pana pe 21 februarie. Daca o ratati pe asta, incercati la Atelier 35 un portret al Bucurestilor vazut prin ochii unei englezoaice (Bucharest: A Portrait / by Sarah Evans)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s