at the movies

  • atat de sufocant orasul lui Antonioni din ultimele minute ale “Eclipsei” – apasator, anxiogen, mai aveam putin si dadeam in tahicardie in plina conferinta la TNB (merci, leo:p). nu e bine sa umbli singur prin orasul ala. si trebuie sa vezi filmul cu cineva tinandu-te de mana.
  • well, da, mi-a placut “slumdog millionaire”. nu la nivel de orgasme estetice-intelectuale multiple, dar cat sa-l urmaresc fara sa-mi doresc sa apas pe butonul de pauza, acceptand conventia povestii si intrand cu totul in ea. vom reveni in cuvinte mai potrivite.
  • si bifat de dimineata “twilight” – ei bine nu, n-am vomitat la el, in fond stiam ca e un film cu vampiri adolescenti si indragostiti, deci nu asteptam capodopere. presupun ca ma supara mai tare filmele care au pretentii artistice pe care nu le onoreaza decat astea, asumat comerciale. enfin. mie mi-a placut mult soundtrack-ul, de la Muse la Iron&Wine, banuiesc ca va face furori la publicul tanar, si pana la urma sunt cateva scene chiar simpatice (meciul de baseball sau tanjirea dureroasa dupa un sarut). asa ca nu pot sa nu postez obsesia zilei de azi, “Flightless bird, American mouth”. enjoy.
Advertisements

3 Comments

  1. da, mai, iata, asa se face. se intra in conventia filmului si nu se debiteaza shit pe-alaturi ca, vai, e neverosimil!
    …cum au zis despre ‘300’, imagineaza-ti…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s