kulturale

cica :

“Astazi se deschide oficial Karousel, prima si singura galerie din Bucuresti dedicata exclusiv fotografiei contemporane de arta. […]

Violeta Sarbu, fondator si curator Galeria Karousel: ” Karousel isi propune sa fie o galerie vie, care sa ofere publicului posibilitatea de a viziona si de a-si permite fotografiile din editiile limitate Karousel. Intentionam sa gazduim in spatiul nostru evenimente, de la intalniri ale publicului cu artistii care isi expun lucrarile, pana la proiecte educationale, menite sa descopere noi talente in domeniu si workshopuri de fotografie.”

Expozitia de debut a galeriei este gandita dupa un principiu eclectic, menit sa prezinte publicului cat mai multe dintre tehnicile si tematicile abordate de fotografii contemporani, dandu-i astfel posibilitatea sa faca diferenta intre o fotografie comerciala si o fotografie de arta. Astfel, cei care vor trece pragul galeriei Karousel vor putea admira si alege dintre 143 de lucrari realizate de 31 de artisti. Portofoliul de lucrari cuprinde fie fotografii alb-negru sau color, post-procesate sau nu, fie lucrari realizate in tehnica stenopa sau in tehnica mixta. Tematica lucrarilor variaza de la portret la peisaj, fotografie subacvatica sau inspirata din fotojurnalism.

Portofoliul de artisti pe care Karousel ii expune este format din nume binecunoscute ale fotografiei din Romania, cum ar fi Cosmin Bumbut, Alexandru Paul, Dragos Lumpan, Cristian Crisbasan, Alex Galmeanu sau Cornel Lazia. Pe langa acestia, si in ton perfect cu dorinta galeriei de a promova acest tip de arta in Romania, Karousel gazduieste si tineri artisti din toata lumea, parte din ei aflati la prima expozitie.”

mie imi suna interesant.

carevasazica: zona Dorobanti, pe strada George Calinescu nr. 5A

sau http://www.karousel.ro

Advertisements

5 Comments

  1. “…este format din nume binecunoscute ale fotografiei din Romania..” – din Romania sau din Bucuresti? ca din lista nu mi-e clar :).

  2. @bola: ba da, dar in romania de mai jos de carpati. care oricum e o alta romanie. parerea mea si a inca catorva ‘derbedei’ de prin ardeal.

    @als: ba da, dar, din pacate, mainly acea parte care n-ar avea ce cauta acolo.

    da’ nu ma bagati in seama. carcotesc si eu ca orice provincial care n-a avut tupeul sa se mute la capitala sa ia adrenalina direct in bot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s