statistica

judecand dupa esantioanele prezente in mijloacele de transport in comun, m-as lipsi bucuroasa de 80% din populatia orasului:

 • de pensionarii mucegaiti, duhnind a naftalina, cu pufoaice bleumarin si sepci staliniste, care te imping si se uita acru.
 • de pitipoancele cu geci alb-roz cu blanitze multicolore pe la guler, trasnind a parfum ieftin si dulce, cu unghii lungi, vopsite in culori aprinse si jeg adunat sub ele.
 • de cocalarii-cocosei si telefoanele lor manelistice.
 • de muncitorii mustaciosi care put a alcool de la 8 dimineata.
 • de gospodinele care nu se lasa nici ele mai prejos si contraataca cu iz puternic de usturoi.
 • de pustoaicele machiate care put a transpiratie.
 • de pustanii acneici care racnesc imbecilitati si se hahaie, ca sa ii auda pustoaicele de mai sus si sa cada in cur de admiratie.
 • de nesimtitii de ambe sexe care arunca pe jos ambalaje de te-miri-ce si pe urma te privesc bovin sau sfidator, fiecare cum poate.
 • de nesimtitii de ambe sexe care se scobesc in nas si pe urma se agata de bara (ce bine ca iarna port manusi… nu le scot nici in tramvai!)

presupun ca proportia se pastreaza si la nivelul tarii. daca nu cumva creste usor. i lav iu, rumeinia.

Advertisements

2 Comments

 1. eu as renunta cu draga inima si la toti cetatenii care nu au nici un alt defect vizibil decat ca incearca sa intre in vorba cu tine. eu ma freakez tare cand cineva se baga in vorba cu mine pe diverse teme neinteresante si le intorc spatele cam sec. da’ unii-s insisteeeeenti!! uou.
  fuck’em!

 2. ha, io am invatzat sa ii icnor, mereu ma gandesc ca n’are rost sa mai ma plang, merg de secole cu ratb’ul.Nothing’s gonna change, anyway.Ia incearca sa te plangi in vreun autobus ceva, poate ti’o trantesc p’aia cu “daca nu va convine d-soara, mergeti cu masina personala!” =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s