briefs

 • pe Magheru, conversatie intre doua dudui:- Ia uite, fata, la Eva s-a facut Diverta.. – Da, fata… da’ farduri or mai avea?
 • continui sa ma mir de afluenta masiva de pensionari din mijloacele de transport in comun. grabiti, incruntati, acri, la orice ora si pe orice ruta. practic e imposibil sa mai stau pe scaun in troleibuz fara sa se uite cineva urat la mine. poate am o durere in suflet sau in genunchi. poate sunt gravida in o luna si-un sfert si am chef sa ma odihnesc, what the heck.
 • si un logo din categoria “asa nu”, apartinand unei firme producatoare de textile si mobilier, care asorteaza un slogan facil la o imagine fara nicio legatura cu profilul: “mere treaba”

Advertisements

3 Comments

 1. god ce cheap e asta cu merele =)) n’am mai vasut ceva atat d urat de la adria indulceshte romaneshte.Horrorshow!

  asta cu eva/diverta imi aduce aminte de timpu cand a aparut kenvelo langa eminescu si m’a intrebat o colega daca la subsol au cartzi si la etaj tsoale sau invers? :))

  pensionarii took over the world long time a go.Lumea RATB’ului, ofc.

 2. se cheama ca au folosit un soi de aide-memoire (cred ca termenul exact imi scapa pe moment). iti vei aduce aminte de firma, ca exista i mean, nu neaparat de numele ei, vazand marul verde. si asa se face conexiunea in creierasul personal. si pana la final, vei retine si firma. cred ca din lipsa de inspiratie, multe firme de publicitate folosesc neinspirat procedeul asta.

  da’ sorry, mie nu mi se pare chiar atat de cheap. comparatia cu adria e … un pic fortata, zic.

 3. asta e problema, acute lack of inspiration. N’as apela totusi la jocuri de cuvinte sau reminder’uri atat de ….grossiene.But what do i know, nu’s o vesela “publicitara” 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s