other artsy stuff

  • “La solicitarea managementului lui Leonard Cohen, organizatorii roaga publicul sa se abtina de la fumat in incinta stadionului” scrie in comunicatul de presa.. haida-de, fix la Cohen?! si asta pe stadion?? lumea a fumat in draci la Goldfrapp, in Sala Polivalenta, darmite in aer liber, come on.
  • n-am bilet la Cohen, dar merg la Gianna Nannini. dada, stiu ca e totalmente un-cool, so what, e si ea o bucatica din tineretile mele. cand ma fascina cu uratenia ei din “Voglio il tuo profumo” – pe vremea cand ma zgaiam la video, la singura caseta cu muzici din colectia matusi-mii, caseta care se viziona cu sfintenie in fiecare weekend, in lipsa de alte distractii..
  • o prezentare simpatica: “O bucatarie plina de spaghete, un ziar din care articolele dispar atunci cand le atingi, o guma de mestecat lipita pe o ilustratie din cartea « Alice in Tara Minunilor »… toate aceste lucrari artistice au in comun faptul ca le veti putea vedea expuse la Bienala Tinerilor Artisti din Bucuresti, care anul acesta este la cea de-a treia sa editie.” misto. sa dispara mai ales articolele cretine din ziare, if possible. tema bienalei este “reconstructia identitatii artistului in cadrul globalizarii” – habar nu am ce inseamna asta, dar poza de mai jos mi-a placut. e parte dintr-o instalatie a Andreei Faciu, invitata si ea sa expuna la “Re-Construction”

(Sursa foto: blog.pubbing.ro)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s