tribunalul poporului

aflu cu oarece consternare azi ca la Prima TV se pune de o noua emisiune: tribunalul poporului” ii spune ei, si sinopsisul de pe port.ro zice dupa cum urmeaza: “O emisune efervescentă, plină de umor, dramă şi inedit. “Tribunalul poporului” nu caută să împartă dreptatea, ci să scoată la iveală poveşti cu morală, încercând, cu ajutorul celor două gazde, doctorul Cristian Andrei şi investigatorul Luis Lazarus, să găsească o soluţie echitabilă pentru toţi cei implicaţi.”
deci poate exista ceva MAI SCARBOS decat combinatia Andrei / Lazarus?
nu mai zic ca titlul e absolut cretin, amintind sinistru de emisiunea aia de pe vremea lui Ceausescu in care o doamna reporter (investigator desigur) baga microfonul in gura diversilor amarati care gresisera partidului (fie furasera un sac cu carbuni din avutia poporului, fie vreo duduie incercase sa faca avort) – parca “Reflector” se numea? anyway.
Lazarus, marele cautator de cai morti cu sau fara potcoave, un investigator de succes. Succes la babe, frigide si invatatoare de provincie care suspina la coama lui bruneta si ii dedica versuri caste prin cenacluri locale.
Si Cristian Andrei (o fi macar doctor? o fi.) care pe vremea studentiei mele facea o emisiune decerebrata pe la radio. despre sex ea, emisiunea, cica. adica niste vorbe care combinau intelepciunea gen Coelho cu sfaturile bunicii din colt, umorul de mahala cu muzica soft din fundal, o polologhie roz si inutila in care se vorbea despre fete si baieti si cum se apropie sufletele lor in urma unui masaj cu uleiuri parfumate, si ce senzatii indicibile incearca baiatul cand simte pe epiderma unduirea matasoasa a parului fetei si etc etc mare psiholog, domnu’ Andrei, indeed. sau sexolog. sau whatever.
gizas!

Advertisements

8 Comments

  1. lectzii particulare -care e si carte btw – inca mai e.Sau era prin iunie asa…nush cum sa zic da mie imi place lazarus.In modul ala ciudat in care imi place cum miroase vopseaua.

  2. @andrei: pot sa-mi imaginez diverse lucruri scarboase care se pot degusta de dimineata, dar care e legatura..

  3. ce e misiune proasta! am vazut si eu o emisiune !!! praf!!
    un tip incerca sa inchida portiera masinii si cristian andrei striga in gura mare ca il omoara ala… ziceai ca sunt maimute … despre cristian andrei : mai bine ramanea la emisiunea cu bagatul degetului la pasarica, cu mangaierea clitorisului si a anusului vise erotice, penisuri sculate, etc…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s