neagoe strikes back

dupa conferinta de presa de saptamana trecuta, feeder anunta o aparitie a lui Cristi Neagoe diseara la Antena 3. cu explicatii legate de acelasi scandal stupid legat de ICR – NY. explicatii aparute si pe blogul lui zoso acum cateva zile.
inutile, probabil. ma indoiesc ca staff-ul Antenei vine la o dezbatere cu mintea deschisa, si ma astept la o tziganie in direct cu acuze stil Romania Mare, ca doar au priza la public.
ma indoiesc si ca o sa priceapa ceva alde tzatza Leana care a auzit despre asta la TV si a inteles ca e unu’, diplomat pe banii poporului in America, si care in loc sa promoveze sarmalutza si mamaliga bea pipi si umbla cu Gilette in zonele delicate ale iubitei din dotare. in cardasie cu niste nasoi (Omar, pai ce nume e asta domne, Omar) care picteaza zvastici pe curul unor caluti draguti si au viziuni despre Moise si David angajati intr-un preludiu dubios.
daca e invitat si omul cu laptopul, detinatorul Adevarurilor Absolute ilustrate cu filmulete de pe Youtube, fandacsia-i gata. si ratingul.

Later Edit: puteti vedea inregistrarea emisiunii aici.

Advertisements

6 Comments

  1. Go, Cristi, Go!
    Din pacate am ratat emisiunea de aseara, imi spune cineva cum a fost? (Kamikaze-like, i guess…)

  2. cum sa fie..Mihai Gadea era convins ca orice roman scris la persoana 1 este auto-biografic, Neagoe nu stia prea bine legislatia legata de statutul diplomatilor si Stan l-a facut harcea-parcea, Corina Suteu nu avea loc sa vorbeasca pt ca acelasi Stan tinea sa-i explice ce inseamna zvastica etc etc.
    enervant.

  3. mda. nashpa. pai ce sa zic, decit – PE MINE ar fi trebuit sa ma cheme la emisiunea aia de kkt! pe stan l-as fi dovedit cu tipete & zbierete cum n-a auzit el in toate vietile lui, iar pe gadea l-as fi amutit cu amoralitatea mea uber-perversa si provocator-megascandaloasa… ;-(
    u can always rely on me sa-mi pun poalele-n cap cu arta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s