femeia la volan

ok, in mare inteleg toate prejudecatile alea cum ca femeia e naspa la volan, ca mai bine ar sta la cratita, ca etc. asta pentru ca am vazut multe (and i mean multe!) femei care conduc extrem de prost, se panicheaza la volan, schimba banda fara sa semnalizeze (sau semnalizand in directia opusa), merg incet pe urma se razgandesc si accelereaza tocmai cand vrei sa le depasesti..si exemplele pot continua.

da, recunosc, si eu am oroare de parcarea laterala (pe care uneori o fac din 58 de miscari).

dar intre o femeie ingalata la volan si un june viteaz care stie scheme eu, ca cetatean care tine la viata lui, aleg femeia.

o fi ea inceata si mai stiu eu cum, dar nu are aere de superman care trebuie sa-i demonstreze duduii din dreapta ce barbat mijto are alaturi. nu mai suport imbecilii care fac acrobatii pe sosele, si pe care, dupa ce sfarsesc indoiti langa un copac,  alti imbecili ii plang la TV (cum era cazul unui dobitoc bucurestean, participant la curse nocturne de masini, parca Micutzu i se spunea, pe urma caruia au bocit toti ipocritii pe ecrane).

nu mai suport marlanii care depasesc pe linie continua, depasesc coloana si te si injura dupa ce te baga in sant (ceva de genul asta mi s-a intampla ieri venind de la Constanta, cu un jeep nesimtit care a depasit o coloana enorma si din fata caruia nu aveam unde sa ma feresc decat pe camp, in dreapta).

nu mai suport frustratii care isi iau masini scumpe, constata pe urma ca nu au unde sa le afiseze corespunzator, si fac figuri cu ele pe soselele astea hartanite ale patriei, da-i dracului pe restul, lasa ca s-or feri ei, noi suntem jmekeri si ne vibreaza caii-putere sub sale, sa-i falfaim asadar, sa vaza lumea.

nu mai suport tampitii care se inghesuie in intersectii pe ultimele fractiuni de secunda, le blocheaza si pe urma injura primaria ca uite domne ce trafic greoi in oras. tampitii care claxoneaza inainte de a se face verde, asa, preventiv, sa fie ei prima-ntai. tampitii care ridica stergatoarele la masina ca apropo subtil cum ca data viitoare or sa-ti sparga cauciucurile.

nu mai suport soferii romani, i suppose.

Advertisements

6 Comments

  1. @monsoux – nu ma cunosti, cred, poate trebuia sa admit ca sunt din categoria “femeia-cu-matiz” 🙂
    @alex – politia romana? aia care sta la marginea intersectiei de la obor si se scobeste in dinti, in timp ce masinile se incaleca si se injura printre semafoarele care nu merg? aha…
    @andrei – daca acum 5 ani lucrurile stateau si mai prost in trafic, nu am alta explicatie decat ca bucuresteanul a dezvoltat cultura aglomeratiei. da’ eu am ramas probabil cu mentalitate de provincie:)

  2. pai, da, acum lucrurile stau mai bine: se ameninta cu pistolul din masina (vazut de toti la tv)
    😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s