mustata lui becali

eu nu mai pot cu stirile sportive din Romanica. pentru simplul fapt ca ele n-au legatura cu sportul.

 nici nu mai tin minte de cand n-am vazut ceva despre atletism. despre volei sau despre baschet. fotbal all over the place. si nu numai ca e inflatie de fotbal, dar e la modul “ce chilotzi i-a mai cumparat fotbalistul cutare amantei lui”.
 sau ce textura are mustata lui becali.
 sau cat a cheltuit la shopping nevasta varului fotbalistului cutarescu.
 si vorbe goale si interviuri si glumite cretine si slugarnice ale unor reporteri (?!ma rog…) pe langa diversi patroni imbuibati agramati si slinosi.
 who the fuck cares? (intrebarea e probabil retorica si idioata, daca se da asa ceva la stiri ma gandesc ca e lume care se uita totusi..)
 cu tenis nu se poate? cu scrima sau yachting? astea nu mai exista? nu se mai intampla pe planeta? nu mai joaca lumea ping-pong?
 si cu sportu’ ala zis (nu stiu de ce) national cum ramane? de oina vorbesc, nu de spartul semintelor.
Advertisements

2 Comments

  1. Din nefericire… stirile sportive au ajuns o show de divertisment ce face cea mai mare audienta. O vreme am crezut ca TVR-ul din respect pentru telespectatori o sa o tina pe calea serioasa… dar nici ei nu se pot abtine de la a trambita declaratiile belicoase si ineptiile conducatorilor de cluburi.

    Mi-as dori ca televiziunea nationala sa aiba un program in genul Duminicii sportive (de pe Raitre) in care sa se prezinte ceea ce s-a mai intamplat in toate sporturile. Ar fi nice… si chiar m-ar face sa ma gandesc ca nu platesc abonamentul degeaba!

  2. TVR e (aproape) la fel de comercial ca toate celelalte posturi romanesti. Si as renunta la ei, daca ar fi posibil. Ca nu merita sa le platesc abonament pentru alea 2-3 filme bune pe care le da TVR2 pe luna.
    Sau as putea sa ma uit doar la vh-1. Dar nu de asta am n-shpe canale la cablu…Ca e simplu sa spui “ok, daca nu-ti place schimba postul”, dar nu ajunge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s