PRM, codul familiei si drobul de sare

de pe hotnews:
<<Senatorii juristi au amendat marti Codul familiei si au specificat clar ca familia se bazeaza pe casatoria dintre un barbat si o femeie, si nu pe uniunea intre soti, asa cum era pana acum in textul de lege. Initiativa apartine senatorilor PRM, printre semnatari numarandu-se si liderul Corneliu Vadim Tudor, si a fost acceptata in unanimitate de catre membrii Comisiei Juridice.
Modificarea a fost facuta la primul articol al Codului Familiei si, in opinia initiatorilor, nu lasa loc de interpretare: casatoria nu poate fi oficiata intre persoane de acelasi sex. Peremistii au tinut sa se specifice clar “ca familia are la baza uniunea oficiala dintre un barbat si o femeie pentru a nu se incalca Biblia”. >>
din Gandul:
<< „Homosexualii şi lesbienele se prevalează de faptul că în legi se vorbeşte de consimţământul părţilor, fără a se preciza sexul”, a explicat secretarul general al PRM. În acelaşi sens se intenţionează şi modificarea Legilor privind actele de stare civilă, dar şi Legea 60 din 1991, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice. PRM urmăreşte aici instituirea interdicţiei propagării ideilor şi manifestărilor homosexualilor şi lesbienelor, obligaţia primarilor de-a le interzice şi amendarea lor cu până la 50.000 de lei (500 de milioane de lei vechi) dacă autorizează asemenea acţiuni.>>
Imi scapa mie ceva sau fix asta era CEA MAI MARE / IMPORTANTA / PRESANTA PROBLEMA A TARII si domnii din PRM au fost geniali de-au sesizat-o?
Chiar era o afluenta masiva de cereri de oficializare a unor asemenea casatorii, de a trebuit sa se scoale “senatorii juristi” sa spuna “stop”?
Traiesc un vis urat, sau mai nou codul civil este o transpunere in alte vorbe a unor precepte de acum 2000 de ani?
Cam ce legi mai urmeaza, care sa ne impiedice de a mai incalca “ce zice Biblia”?
Nu suna nimanui putin dubios (ca sa nu spun absolut inspaimantator) chestia cu “interdicţia propagării ideilor”? Cu interdictia propagarii prostiei cum ramane?
Si cam pe cand ma pot astepta sa devina obligatorii in institutiile publice imnurile religioase pe care le racneste Becali de la volanul limuzinei lui?
Fuck you, Romania.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s